Гранітні таблички на могилу

Виготовлення табличок на могилу з граніту – один із напрямків діяльності компанії «Гранітний рай». Ми пропонуємо більший вибір, високу якість виконання та вигідні ціни. Саме вироби із граніту є основним профілем нашої компанії.

Якісна та красиво оформлена гранітна табличка може замінити в окремих випадках пам’ятник. У такому разі до табличці з натурального матеріалу монтується в металоконструкцію на «ніжках», які встановлюються на поховання прямо в землю.

Виготовлення надгробних табличок із граніту – за допомогою спеціальної техніки наші майстри ріжуть камінь на пластини 20 міліметрів завтовшки. Робиться полірування лицьової сторони. За допомогою гравірувального верстата ми наносимо портрет і необхідну інформацію про покійного. На ваше бажання робимо отвори.

Гранітні таблички йдуть розмірами:

  • 200х300х20
  • 300х400х20
  • 300х500х20
  • 400х600х20
  • 400х800х20
  • 500х1000х20

Граніт із кольоровою вставкою

Керамограніт

Сьогодні, кольорові зображення на керамограніті та фарфорі (простіше кажучи на кераміки) є одним з найнадійніших та перевірених часом. А в Україні тільки починає набирати популярності. Хоча, технологія нанесення образу на кераміку вже понад сто років.
Як правило, в основі використовують керамограніт (у перекладі з Італійської, звучить як «кам’яно-порцелянова кераміка»). Виготовляється вона з білої глини та формується методом пресування (при тиску близько 500 кг. на 1см.кв.), а потім обпалюється при температурі 1300С. Керамограніт вважається Досить міцним, т.к. у нього дуже низьке вологопоглинання: 0,05%, а у граніту, для порівняння 0,2-0,5%. Відповідно, він не тільки морозостійкий, а й стійкий до різкого перепаду температури. Тому його так люблять будівельники і використовують при облицювання фасадів будівель.
Чому картинка не вигоряє на сонці під УФ-випромінюванням і виробники дають Чи достатньо довгу гарантію на виріб, близько 50 років? Все, що принтер друкує не фарбами, а спеціальними тонерами, які складаються з оксидів різних матеріалів і за своєю природою вигоріти не можуть. Після перенесення зображення на керамограніт, заготівля запікається в муфельній печі при температурі 900С. Кінцева робота повинна мати добрий глянець. Цей глянець і є тонкий шар скла, який створює захисний шар зображення. Наносять його на заготівлю фарбопультом, перед тим як помістити в муфельну піч. Там він розплавляється та запікається, створюючи захисну плівку. Зрештою, ми маємо ритуальну табличку з кольоровим портретом, красивою передачею кольору і блиском. Таку кераміку кріплять на пам’ятнику з граніту чи мармурової крихти.

T-17
T-16
T-15
T-14
T-13
T-12
T-11
T-10
T-9
T-8
T-7
T-6
T-5
T-4
T-3
T-2
T-1