Скульптура на цвинтарі значно виділяє могилу, додає витонченості та естетичної краси. Ритуальна скульптура – ​​це унікальна пам’ятка.

Ангели, як правило, виготовляються із білого мармуру або граніту. Білий колір символізується з чистотою душі, а сумні обличчя наголошують на урочисто-жалобній атмосфері сакрального місця.

Маленьких янголят ставлять на дитячі могилки. Ці чудові створіння з сумними обличчями наголошують на горі батьків. Встановлюють також надгробні статуї, що зображують померлих дітей, які грають зі своїми іграшками.

Скульптури можуть зображати предмет, який померлий любив за життя, наприклад техніку (автомобіль або мотоцикл), музичний інструмент та інше. Скульптури покійної людини найчастіше зображаються в тій позі, в якій любив перебувати покійний — сидячи, напівлежачи. Особливо чітко потрібно відтворюватися риси обличчя, щоб скульптура вийшла точною копією покійного.

Найчастіше застосовуваними матеріалами, з яких може бути виготовлена ​​скульптура, є мармур, граніт та метал. Мармур, зазвичай, використовують, білий, скульптурний. З нього особливо добре виглядають бюсти та барельєфи.

Незважаючи на твердість, скульптури з граніту виходять не менш витончені, ніж мармурові.

Метал також дуже часто використовується при виготовленні скульптур, насамперед це, звичайно ж, бронза, рідше чавун.

Замовлення ритуальної скульптури завжди виконується індивідуально. Замовник може вибрати зразок з каталогу, а також можна замовити унікальний виріб за власними ескізами.

S-012
S-011
S-010
S-009
S-008
Скульптура на памятник
S-007
Скульптура на памятник
Скульптура на памятник
S-006
Скульптура на памятник
Скульптура на памятник
S-004
Скульптура на памятник